Bashkëpunimi midis Fibank dhe SHUM

Dëshironi të merrni një profesion por nuk keni mundësitë financiare për të ndjekur kurset e nevojshme? ‘Shoqata e Ushqimit dhe Mirëqenies’ ka gjetur zgjidhjen optimale për ju.

Nëpërmjet bashkëpunimit të ngushtë me ‘Fibank’, ‘Shoqata e Ushqimit dhe Mirëqenies’ e bën profesionin sa më të arritshëm.

Përmes kredisë konsumatore, me procedura të përshpejtuara dhe me 0 komision disbursimi, Shumi nepermjet ‘Chefs Academy’ vjen sa më pranë studentëve të saj, jo vetëm me mësimdhënie profesionale, por tashmë, edhe me mbështetje finanaciare.

Sepse ne japim maksimumin për studentët tanë.
Sepse jemi SHUM, jemi 1.

Për #kualifikim, #certifikim, #punesim të sigurt.

Për më shumë info kontaktoni në:
Tel: +355 68 20 20 522
Email: [email protected]