Apply

Shkarkoni formularët për të qënë pjesë e aktivitetit:

Aplikimet mund të dërgohen në adresën email: [email protected] ose pranë zyrave tona.

 

Për më shumë informacione mund të na kontaktoni në +355682020522, Viber dhe Whatsapp.

 

Facebook: https://www.facebook.com/events/1031295570541092/