Konkurse

Konkurset që kemi organizuar dhe marrë pjesë

MiConv.com__275566826_3145928602329946_5093294316932758115_n

“Gastro Alb 5”

MiConv.com__90253804_2577138702542275_6923332872782741504_n (1)

“Gastro Alb 4”

MiConv.com__70f45221-a32b-4081-b59f-b31134f11211

“Chefs Day 2022”

DSC05299

“Chefs Day 2020”

GALLERY

“Campionati della Cucina Italiana”

IMG_20170420_130354

Championship Montenegro Hospitality, Budva

IMG_0316-min

Gastro Alb 1

gastro alb 3

Gastro Alb 3

alb 2

Gastro Alb 2

Kompeticione të kësaj natyre në rang kombëtar apo ndërkombëtar nuk janë thjeshtë një mënyrë për të kaluar kohën, përkundrazi ndihmojnë të fitojmë më shumë eksperiencë, të kuptojmë cilat janë aftësitë tona si dhe të ndërtojmë një network shumë të mirë.

“Albanian Chefs & Cooks Association” është organizatore e disa kompeticioneve konkuruese në vend, ku kuzhinier të rinj apo shefa kuzhine vendas dhe të huaj bëhen pjesë e këtyre projekteve duke prezantuar një larmi krijimesh të bukura për syrin dhe të shijshme për stomakun.

“Albanian Chefs & Cooks Association” është vazhdimishtë gjithashtu pjesëmarrëse në konkurse të niveleve ndërkombëtare duke bashkëpunuar dhe konkuruar për shpalosjen e ideve më të mira me pjesëmarrës nga vende të ndryshme të botës. Shoqata u krijon mundësinë shefave të kuzhinës të anëtarësuar, të zhvillojnë karrierën e tyre profesionale duke u bërë pjesë e këtyre kompeticioneve të cilat prodhojnë njohuri, teknika apo ide të cilat mund ti implementojnë më pas në vendet ku e ushtrojnë profesionin e tyre të kuzhinierit.