Kurse të Avancuara

Kursi i Avancuar eshte nje program i dedikuar per kuzhinieret qe kane nje nivel te caktuar profesional dhe deshirojne ti zgjerojne keto njohuri nepermjet programeve te dedikuara, si psh: Deshironi te trajnoheni ne drejtimin e Mishit, Peshkut, Pasta & Rizzotto, Embelsira etj. Ky program  ju vjen ne ndihme per te marre trajnimin qe ju nevoitet.