Sherbime

Albanian Chefs & Cooks Association ofron për të gjitha bizneset e interesuara:

  • Start up
  • Konsulence menaxhimi
  • Staf prodhimi
  • Chef kuzhine
  • Kuzhinier
  • Pasticier
  • Picier

Albanian Chefs & Cooks Association ofron për të gjithë chefat dhe kuzhinierët e nëtarësuar:

  • Mundësi pjesëmarrje në eventet kombëtare dhe ndërkombëtare
  • Mundësi për trajnime, workshope, seminare të organizuara nga WORLDCHEFS

Për më shumë informacion na shkruani ne whatsapp në nr e tel;
+355 68 200 0691
[email protected]
Ose na vizitoni pranë zyrave tona në:
Adresa: Te Stela Resort, Autostrada Tiranë – Durrës, km 7, Tirana 1000