Te Reja

Bashkëpunimi midis Fibank dhe SHUM

Dëshironi të merrni një profesion por nuk keni mundësitë financiare për të ndjekur kurset e nevojshme? ‘Shoqata e Ushqimit dhe Mirëqenies’ ka gjetur zgjidhjen optimale për ju. Nëpërmjet bashkëpunimit të ngushtë me ‘Fibank’, ‘Shoqata e Ushqimit dhe Mirëqenies’ e bën profesionin sa më të arritshëm. Përmes kredisë konsumatore, me procedura të përshpejtuara dhe me 0 [...]

Dita Ndërkombëtare e Chefave dhe Kuzhinierëve

Për të dytin vit radhazi, në 20 Tetor, festuam me fëmijët, Ditën Ndërkombëtare të Chefave dhe Kuzhinierëve. Tema e këtij viti ishte ‘Si funksionon ushqimi i shëndetshëm’. Eventi u organizua nga ‘Albanian Chefs & Cooks Association’ dhe ‘Shoqata e Ushqimit dhe Mireqënies’  me pjesëmarrjen e rreth 50 fëmijëve, në ambientet e ‘Stela Resort’. Pasi u [...]

Cfarë është ‘Chefs Day’?

Çdo vit, më 20 Tetor, festojmë me fëmijët Ditën Ndërkombëtare të Chefave dhe Kuzhinierëve. Chefs Day konsiderohet si festë e Chefave dhe Kuzhinierve anë e mbanë botës, të cilët mblidhen bashkë për të festuar dhe ndarë eksperiancat e tyre. Që nga krijimi “Chef Day” nga kuzhinieri me famë botërore Dr. Bill Gallagher në vitin 2004, [...]